Bewust Single Mama

Over

Over

Welkom bij Bewust Single Mama, een platform voor alleenstaande vrouwen met een kinderwens en (toekomstige) bewust alleenstaande moeders (BAM moeder). Bewust Single Mama wil graag goede informatie, begeleiding en advies geven aan alleenstaande vrouwen met een kinderwens en BAM moeders zodat ze vol zelfvertrouwen maar ook veilig hun leven kunnen leven zoals ze zit willen. 

 

Ik ben Manon

Mijn naam is Manon, oprichter en eigenaar van Bewust Single Mama. Jarenlang dromen van het moment waarop ik moeder zou worden en nu ik moeder ben kan ik het soms nog niet geloven. Dat het mij gegund is, daar ben ik meer dan dankbaar voor. Een kinderwens is heel natuurlijk en kan je leven compleet maken. 

Maar het leven loopt soms anders en dan kom je op een punt aan waarin je droom nog geen werkelijkheid is geworden. Ik ben een BAM moeder en sinds ik moeder ben werd ik door veel vrouwen benaderd. Alleenstaande vrouwen met een kinderwens op zoek naar informatie, steun en persoonlijke verhalen. 

Op dat moment werd Bewust Single Mama geboren. Wij  ondersteunen nu alle alleenstaande vrouwen en moeders in alle fases van het verwezenlijken van een nieuwe droom. Ontdekken wat je wil met je kinderwens, de weg naar alleen een kindje en het leven als bewust alleenstaande moeder. 

Ik weet als geen ander hoe belangrijk en fijn het is als je er een plek is waar je betrouwbare informatie vindt, goede doorverwijzingen kan krijgen en waardevolle persoonlijke ondersteuning.  

Een leven als bewust alleenstaande moeder
Happy Single Mama

Bewust Single Mama

Bewust Single Mama is ontstaan omdat er heel veel alleenstaande vrouwen hun kinderwens willen vervullen. Een leven als moeder, samen met haar kindje(s),  vol zelfvertrouwen willen leiden precies zoals zij dat voor zich zien. 

 

Maar alleen een kindje, daar kies je niet zomaar voor. Het is de belangrijkste beslissing in je leven. Daarom ondersteun ik alle alleenstaande vrouwen bij het vervullen van deze diepe wens. Betrouwbare informatie, persoonlijke begeleiding en een hechte community voor likeminded vrouwen. 

 

Een bewust alleenstaande moeder kiest alleen voor een kind, draagt de verantwoordelijk voor alles. Bewust Single Mama is er om daarin te ondersteunen. We leren je hoe je vol zelfvertrouwen kunt leven en je leven als bewust alleenstaande moeder zo kan creëren dat jij en je kindje(s) gelukkig zijn op alle vlakken. 

 

Kijk rustig rond op de website. Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

 

Liefs,

 

Manon 

 

Winkelwagen